Laadukkaita loma-asuntoja myytävänä – Äkäslompolossa ja Kylmäluomassa

JH Rak-Konsult Oy:llä on yhteensä seitsemän loma-asuntoa myytävänä Äkäslompolossa ja huvila Kylmäluomassa.

Kiinteistö Oy Ylläksen Velhotar käsittää yhteensä seitsemän asuntoa, kahdessa eri rakennuksessa. Talot sijaitsevat Äkäslompolossa vastakkaisilla tonteilla, joiden vuokranantajana toimii Metsähallitus. Ylellinen huvila nimeltään Villa Verde puolestaan sijaitsee kirkasjärvisen Sarvijärven rantamaisemissa Kylmäluomassa. Tutustu kohteisiimme tarkemmin ja ota yhteyttä!

 

Modernia asumista Ylläksen Velhottaressa

Kiinteistö Oy Ylläksen Velhotar sijaitsee Kolarissa, Äkäslompolon Maahisenvaarassa osoitteessa Mettiäisentie 11 sekä Velhotar 2. Talo A:ssa on kolme asuntoa ja talo B:ssä neljä. Kohde on vapaarahoitteinen ja huoneistot ovat suunnitelmien mukaiset. Yhtiö rakennetaan Metsähallituksen vuokratontille.

Huoneistot ovat varusteltu viimeaikaisimmalla tekniikalla ja laadukkailla kalusteilla. Yhtiöön rakennetaan maalämpöjärjestelmä ja se liitetään kunnallisiin verkostoihin.

Tarjolla on kahdenlaisia huoneistoja:

  • 3h+k+s+parvi, 73 m² Kokonaishinta 298 000 €
  • 2h+k+s+parvi, 55 m² Kokonaishinta 235 000 €

Katso tarkat tiedot ja kuvat esitteestämme!

 

Velhottaren esite

 

Luksusta lomailuun Villa Verdessä

Huippuluokkainen Villa Verde sijaitsee Koillismaalla, Kylmäluoman alueella, jossa upea ympäristö tarjoaa runsaasti erilaisia ajanviettomahdollisuuksia.

Huvila on rakennettu kauniiden harjujen ja järvien läheisyyteen, mäntymetsän peittämän kirkasvetisen Sarvijärven rantamaisemaan, suurelle luonnontilaiselle tontille. Paikallisista olosuhteista johtuen alueella ei ole kesälomalaisia ja omasta rauhasta pääsee nauttimaan vuoden ympäri.

Sisätiloissa on mukava oleilla ja avarilla katetuilla ulkoterasseilla on runsaasti tilaa seurusteluun sekä ruuanlaittoon. Suoraan aurinkoterassilta on turvallista laskeutua loivasti syvenevään kirkasvetiseen Sarvijärveen uimaan omalta hiekkarannalta. Saunomaan pääsee idyllisessä rantasaunassa.

Villa Verdessä lomailijalla on erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun. Välittömästä läheisyydestä löytyy hyviä patikointireittejä laavuineen. Mönkijöille puolestaan on paljon sorateitä ja talvisin hiihtämiseen sekä moottorikelkkailuun löytyy runsaasti merkattuja reittejä.

Mikäli nautit luonnossa liikkumisesta ja lepäilystä sekä haluat toisinaan kerätä voimia uusia haasteita varten, Villa Verde on kuin sinulle tehty!

Katso tekniset tiedot alta!

Villa Verden tekniset tiedot

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JH. Rak-Konsult Oy
Säterintie 10
94450 KEMINMAA

Y-tunnus: 2019948-3
Puh: 040 867 2184

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JH. Rak-Konsult Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.