Rakennuttaminen Kemin ja Tornion alueella

JH Rak-Konsult Oy tarjoaa asiantuntevaa rakennuttamispalvelua Kemin ja Tornion seudulla. Yritys hoitaa kaikki rakennuttamiseen liittyvät tehtävät luotettavasti alusta loppuun asti.

As Oy Tornion Hovikartano

As Oy Tornion Hovikartanon kerrostaloon valmistuu syksyn 2016 aikana 23 laadukasta korkean varustetason asuntoa. 5-kerroksinen talo sijaitsee erinomaisella paikalla Tornion ydinkeskustassa Välikatu 9:n ja Eliaksenkatu 5:n kulmauksessa.

Tarjolla on pieniä uusia asuntoja, joiden keskipinta-ala on 46 m2. Huoneistot sopivat niin yksinasuville, pariskuntien ensiasunnoksi kuin sijoitusasunnoksikin. Asunto-osakeyhtiöllä on oma tontti, ja talo kuuluu kaukolämmön piiriin.

Hopeahovin tontti on museosuojelun alainen, ja tontilla on suoritettu arkeologisia tutkimuksia. Kortteliin kuuluu kaksi taloa, joiden ulkoasussa noudatetaan 1930-luvun teemaa. Uusi talo sijaitsee historiaa huokuvien talojen yhteydessä.

As Oy Tornion Hovikartano on rks-kohde. Hankkeessa on taloyhtiön lainaa 70 % ja myyntiostorahoitusta 30 %.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

JH Rak-Konsult Oy toimii tämän rakennushankkeen kvr-urakoitsijana. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JH. Rak-Konsult Oy
Säterintie 10
94450 KEMINMAA

Y-tunnus: 2019948-3
Puh: 040 867 2184

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JH. Rak-Konsult Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.